UPDATE: De bestellingen zijn afgelopen. Bedankt aan iedereen die een bestelling heeft geplaatst en zo onze ouderraad en de school heeft gesteund.

Beste Stutjesfan, 

Na een lange (té lange?) periode van onzekerheid en continu wijzigende maatregelen, kunnen we eindelijk ook wat goed nieuws brengen! Onze "Stutjes ip de zulle" actie heeft een nieuwe datum gekregen! De actie gaat (eindelijk!) door op zondag 18 oktober 2020

We zullen de nodige maatregelen treffen om alles Corona-proof te laten verlopen. Daarom volgen er nog enkele praktische afspraken, onder andere rond het ophalen van bestellingen. We zijn alvast druk bezig om dit allemaal piekfijn uit te werken! 

We zetten ook de inschrijvingen tijdelijk terug open op onze site van 12 september tot 4 oktober, voor iedereen die (extra) ontbijten wilt bestellen. Dus…. verspreid zeker het goede nieuws!

Voor de mensen waarvoor het jammer genoeg niet meer past op deze datum, hebben wij uiteraard een terugbetaling voorzien. Je kan deze aanvragen via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld zeker volgende gegevens: de naam, het bestelnummer (indien u bestelde via onze site), aantal bestelde kinder- en volwassene pakketten en het rekeningnummer waarop we mogen terugstorten. We geven een seintje als we de terugbetaling hebben uitgevoerd. 

Wens je je leveringswijze aan te passen, stuur ons dan ook een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je opteert voor levering aan huis, vermeld dan zeker ook het adres. 

Bedankt voor jullie steun en geduld!
 

Met vriendelijke groeten, 

De Ouderraad VBSBL