UPDATE: De bestellingen zijn afgelopen. Bedankt aan iedereen die een bestelling heeft geplaatst en zo onze ouderraad en de school heeft gesteund.

 

Heel leuk dat jullie de weg gevonden hebben naar onze website!

Op een luie zondag wakker worden, in pyjama naar beneden en een heerlijk ontbijt vinden, gebracht door een enthousiaste medewerker of vrijwilliger van de ouderraad Beveren-Leie.

Hier ben je aan het juiste adres voor een lekker Stutje ip ulder zulle op zondag 18 oktober. Het wordt een ontbijt om duimen en vingers van af te likken!

Je steunt hiermee al onze leerlingen en het leerkrachtenteam, want de opbrengst gaat integraal naar ondersteuning van de school en de verdere uitbouw van het groenproject. De speelplaats van de lagere school wordt opgesmukt met een grote groenzone, waar de kinderen zich volledig zullen kunnen uitleven.


Belangrijk!
Om praktische redenen beperken we de levering dit jaar tot een iets groter gebied dan vorig jaar: Deerlijk (incl. Sint-Lodewijk), Wielsbeke (incl. Sint-Baafs-Vijve en Ooigem), Harelbeke (incl. Hulste en Bavikhove), Kuurne en Waregem (incl. Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve). Maar voor de mensen buiten dit gebied niet getreurd, u kunt uw pakket zelf komen ophalen en daar wordt u nog voor beloond ook!